joi, 24 iunie 2010



NOUL LAPTOP LENOVO Y560 si in ROMANIA

Anunţate la începutul acestui an la nivel global, noile laptop-uri multimedia Lenovo din seria Y560 sunt disponibile acum şi în Romania in exclusivitate, acestea oferind un nivel ridicat de performanţă în jocuri, aplicaţii multimedia, internet şi Office.

Design

Noul Y560 dispune de un design cu imprimeuri speciale ce îşi schimbă aspectul în funcţie de lumina din exterior. Carcasa este predominant neagră, cu inserţii roşii şi finisaj mat, atât la exterior cât şi în interior – ce oferă laptop-ului un avantaj cand vine vorba de eventualele zgârieturi sau amprente.


Performanţe

Notebook-ul este bazat pe noua platformă 2010 Intel Core, în funcţie de configuraţia aleasă sistemul fiind livrat împreună cu un procesor cu două nuclee Intel Core i5 sau unul cu 4 nuclee Intel Core i7 – ambele dotate cu tehnologia Intel Turbo Boost, ce măreşte automat frecvenţa şi implicit performanţa procesorului atunci când este necesar (în aplicaţii complexe sau jocuri).

Demn de menţionat este si Hard-Disk-ul de 7200 RPM cu tehnologie RapidDrive, ce sporeşte viteza de lucru a sistemului şi îmbunătăţeşte timpul de încărcare a sistemului de operare Microsoft Windows 7 cu până la 66% (comparativ cu un HDD normal).

Performanţele în jocurile şi aplicaţiile 3D sunt asigurate de placa grafică ATI Radeon HD5730, cu memorie dedicată 1GB. De asemenea, laptop-ul dispune de o memorie RAM de 4 GB DDR3 ce poate fi extinsă până la 8GB, în funcţie de necesităţile utilizatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu